Verzendbeleid

Verzendingbeleid

Ik doe mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst zullen binnen 2 werkdagen verzonden worden. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Besteld voor 17:00 uur Uiterlijk afgegeven bij PostNL op
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Levertijd

Voor de uiteindelijke bezorging zijn we afhankelijk van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

 

Drukke tijden

Houd er rekening mee dat in drukke periodes bij PostNL zoals Kerst en andere feestdagen de post er langer over kan doen. Bestel daarom op tijd wanneer je, jouw producten op tijd wilt ontvangen voor de feestdagen. Dan weet je zeker dat deze op tijd aankomen en je niet misgrijpt. 

 

Track & Trace

Ik verzend mijn producten met PostNL. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je zodra het pakket is afgegeven bij PostNL een tracking code.

Verzending en verzendkosten

Op dit moment verzend ik alleen binnen Nederland en bied ik gratis verzending aan voor het Remari skincare pakket. Ik lever niet in de Nederlandse Caraïben of de rest van de wereld.

Mocht je toch heel graag een skincare pakket willen ontvangen terwijl je niet in het gratis bezorggebied woont? Mail dan even naar contact@remari.nl of maak gebruik van het contact formulier. Ik denk graag mee over eventuele mogelijkheden. Houd er rekening mee dat bij een eventuele verzending buiten het bezorggebied, verzendkosten dan wel in rekening gebracht wordt.