• Hi,

  Als teken van selfcare en zelfacceptatie, een bewuste manier om te dag te starten én af te sluiten en ter onderstreping van je unieke zelf. remari is de belichaming van mijn persoonlijke zoektocht naar een gebalanceerde mind, body en geest connectie. Ik kwam er, met vallen en opstaan, achter dat bij dit totaalplaatje iets simpels als een dagelijks skincare routine al het verschil kan maken.

 • Meer dan skincare

  Een kleine stap, een groots effect. Wanneer jij jezelf op waarde gaat schatten en gelooft dat iedere unieke schoonheid een selfcare moment verdient, gaat de reis namelijk pas echt van start. Denk er maar eens over na: als je je huid niet eens het minimale gunt, hoe zit dat dan met de rest?

 • Met zorg geproduceerd in Nederland

  remari's super hydrating skincare set word in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

 • Vegan

  Fijne voedende gezichtsreiniging die compleet vegan is

 • Zacht voor de huid

  remari's skincare formule zit vol met bewezen effectieve ingrediënten die jouw huid zacht laten aanvoelen

Onze filosofie

Een positief zelfbeeld begint bij selfcare.

remari is ontstaan vanuit een behoefte naar een gezonde, positieve en liefdevolle mind, body en geest connectie. Een totaalplaatje dat in balans is en begint bij de basis: jijzelf.

Bij remari ontleden en onderzoeken we wat selfcare daadwerkelijk inhoudt, moedigen we iedereen aan om met liefde naar zichzelf te kijken en bieden we een basis skincare routine om jou nog beter in je vel te laten voelen. Skincare producten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, gericht op hydratatie en reiniging. Formules die in de basis voor iedereen geschikt zijn met een daaraan gekoppelde filosofie en lifestyle die verder gaat dan beauty en de daarbijbehorende hokjes, aannames en idealen.