Product

Dierproefvrij

De Super Hydrating Skincare Set is dierproefvrij en voldoet daarmee aan de Europese wetgeving

Allergenen vrij Parfum

De parfum gebruikt in de formule is een allergeenvrije parfum wat wil zeggen dat de 26 stoffen die vooral voor irritatie zorgen niet in de parfum formule zit. Daarnaast is het percentage zo laag mogelijk gehouden minder dan 1%. Op deze manier hebben we een product ontwikkeld wat luxe voelt, aangenaam ruikt en tegelijkertijd zo zacht mogelijk is voor de huid. Voor een ultiem selfcare moment zonder concessies.

Compleet Vegan

remari's skincare formule bestaat uit grondstoffen met 100% natuurlijke oorsprong en is daarmee compleet vegan

Milieu en Verpakking

remari hydrating toner van 150 ml zit in een HDPE fles.

remari hydrating toner van 50 ml zit in een ECO-HDPE fles gemaakt van suikerriet.

remari hydrating cleanser 75 ml en 20 ml bestaat uit

  • Minimaal 50% Post Industrial Recycled (PIR) materiaal
  • Virgin PE (polyethylene)
  • E.V.O.H. barrière (ethyleen-vinylalcohol) = zuurstof barrière materiaal


Doosjes

Wanneer je de remari producten los koopt zit de reiniger/toner in een doosje gemaakt van olijfresten

Verzenddoos

De verzenddoos is gemaakt van onbedrukt karton

Verzending

Verzending Nederland

remari doet haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst zullen binnen 2 werkdagen verzonden worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Kijk ook even bij het verzendbeleid voor de exacte dagen dat je kan verwachten dat jouw pakket op de post gaat!

Verzending buiten Nederland

Op dit moment verzend ik alleen binnen Nederland. Ik lever niet in de Nederlandse Caraïben of de rest van de wereld.

Mocht je toch heel graag een skincare pakket willen ontvangen terwijl je niet in het gratis bezorggebied woont?

Mail dan even naar contact@remari.nl of maak gebruik van het contact formulier. Ik denk graag mee over eventuele mogelijkheden. Houd er rekening mee dat bij een eventuele verzending buiten het bezorggebied, verzendkosten dan wel in rekening gebracht wordt.

Levertijd

Voor de uiteindelijke bezorging zijn we afhankelijk van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan remari het moment van aflevering niet garanderen.

Track & Trace

remari verzend haar producten met PostNL. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je zodra het pakket is afgegeven bij PostNL een tracking code via het door jou opgegeven email adres.

Retouren

Herroepingsrecht

Verstuur je binnen 14 dagen na ontvangst van het product, het herroepingsformulier of iedere andere ondubbelzinnige verklaring waarin jij jouw wil om de bestelling te herroepen te kennen geeft om de bestelling te herroepen naar contact@remari.nl.

Met het oog op de naleving van de herroepingstermijn hoef je alleen vóór het einde van de herroepingstermijn de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden. Gebruik het herroepingsformulier, te vinden op de website onder het kopje Algemene voorwaarden (onderaan de pagina).

Jij verzend het product zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de kennisgeving van jouw wil om de bestelling te herroepen, naar remari, Voorste Kamp 63, 3751 JT Bunschoten. Ik vraag jou om het (de) product(en) intact en in de originele verpakking terug te sturen.

Terugbetaling

Bij herroeping betaalt remari alle door jou gestorte bedragen terug, inclusief de eventuele leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die het gevolg zijn als je een andere leveringswijze hebt gekozen dan de minst dure standaard leveringswijze die remari heeft voorgesteld). De terugbetaling gebeurt onverwijld en in ieder geval uiterlijk 14 dagen nadat remari in kennis is gesteld van de beslissing om de bestelling te herroepen.