So PR Beauty Drop

So PR Beauty Drop

Wat een dag! Deze week had ik de mogelijkheid om mee te doen aan de beauty drop bij PR bureau SO PR in Amsterdam. Met een gastenlijst van 95 mensen beloofde het een enorm avontuur te worden. En wat een avontuur was het.

Twee dagen voor de beauty drop dag kon ik niet slapen simpelweg omdat ik geen idee had wat ik moest verwachten van zo'n dag. Natuurlijk heb je een schema en vertellen ze je wat die dag gaat gebeuren maar het was mijn eerste keer. Dus moe en vol spanning kwam ik aan bij het pand van SO PR.  Eenmaal binnen was het een gezellige drukte en ik merkte dat het nerveuse van mij afgleed en plaatsmaakte voor de opgewonden happy feels. Het is een beetje zoals het houden van een presentatie. Van te voren ben je nerveus maar zodra je eenmaal begint glijdt de spanning van je af. 

 

 

 

 

 

Zes uur lang heb ik met allerlei verschillende mensen gepraat. Ik heb geprobeerd om het merk uit te leggen maar toch ga je vanzelf naar de praktische kant van de cleanser en toner. Je legt uit wat het doet en waarom het is gemaakt op de manier waarop het is gemaakt. Leuk om al veel positieve reacties te horen op het skincare pakket en de nieuwe try out mini's. Wat ik nog wel had gedaan was die ochtend in alle rust een kaartje trekken uit het manifestatie dek. Dit kaartje heb ik meegenomen als een soort peptalk voor mezelf waar ik naar kon kijken wanneer er even niemand aan mijn tafel stond. Toen Merel langskwam kon ik niet anders dan het toch even delen sinds zij Willemijn kent degene die het kaartendek heeft gemaakt want uiteindelijk gaat het erom dat je fijne energie met elkaar deelt. 

Ik heb daarnaast ook zoveel energie gekregen van alle mensen die daar waren en natuurlijk ook van de andere merken die er waren zoals van Jennifer en Pim van PJR Care Nagellak. En ja ik heb zelf ook een mooie zomer nagellak gescoord <3

Moe en voldaan aan het einde van de dag liep ik een rondje langs de andere merken en bedacht ik mij hoeveel geluk ik heb dat ik hier bij mocht zijn. Wat een fantastische ervaring.  

Terug naar blog