Fijne meditatie voor het voelen van rust

Fijne meditatie voor het voelen van rust

Dit is een manifestatie voor het voelen van rust. Wanneer je, je onrustig voelt kan het fijn zijn om deze manifestatie uit te spreken. Zo neem je bewust even de tijd om jezelf de rust te gunnen. Je zult zien dat de manifestatie doorwerkt in de rest van je dag.

Wil je de manifestatie liever beluisteren? Dat kan ook. Geef je email op via deze link en je ontvangt een geluidsfragment van de manifestatie in je mailbox!

Neem een moment voor jezelf, zorg dat je niet gestoord kan worden de komende paar minuten. Neem plaats in je stoel of op de grond. Ga je houding na voor jezelf, voel je rug rechtop en je schouders iets naar achteren. Als je op een stoel zit dat je voeten stevig op de grond staan. 

Je handen kan je op je schoot houden. 

Haal diep adem voor vier tellen en laat je adem los in vier tellen. Herhaal dit drie keer.

Herhaal dan de volgende zinnen hardop. Je kunt deze zinnen zo vaak herhalen als je zelf wilt.

Vandaag voel ik rust.  

Ik ben kalm en leef op mijn eigen tijd. 

Ik ben ontspannen. 

Mijn ogen zacht 

Een kleine glimlach op mijn lippen 

Ik voel mijn kaken losjes van elkaar 

Mijn schouders zijn losjes naar achteren 

Mijn longen gevuld met lucht 

Lucht dat mij ruimte geeft. 

Vandaag zit ik heerlijk in mijn eigen bubbel 

Waar ik in alle rust de tijd kan nemen 

Voor elke activiteit die ik vandaag wil ondernemen 

Ik vind de rust in mijzelf 

En voel mij goed 

Vandaag voel ik rust 

En leef ik op mijn eigen tijd 

Terug naar blog