Een fijn leven is iets anders dan een makkelijk leven

Een fijn leven is iets anders dan een makkelijk leven

 

Een fijn leven hebben wil niet altijd zeggen dat alles je makkelijk afgaat of als vanzelf gaat. Mijn leven loopt niet volgens een geschreven script zoals de hoofdrol spelers in een serie die daardoor het perfecte gesprek hebben en is niet in een reel van 1 minuut te vangen.

Wanneer je een echte verandering in je leven wilt dan moet je ervoor gaan. Elke dag weer. En soms ga je er de volle 100% voor en soms moet het vanuit je tenen komen om er 10% uit te persen die dag. Maar het gaat erom dat je het doet en je elke dag inzet.

Ik gebruik affirmaties om een positieve gedachten te stimuleren. De meditaties om gebeurtenissen van een afstandje te bekijken en dan los te laten. De verzorging van mijn huid in de ochtend en avond zorgt voor ontspanning en stimuleert zelfliefde. Met mijn nieuwe sport app haal ik weer nieuwe energie uit mijn lichaam wanneer ik mij bleh voel. Maar ik moet het wel doen. Deze selfcare tools zijn gereedschappen, die je ter hand neemt. Pas als je ze actief gebruikt heb je er wat aan. De tools voor selfcare werken pas wanneer je ook op dagen dat je geen zin hebt toch die tijd pakt voor jezelf. Wanneer je down bent, toch jezelf oppept met positieve zinnen. 

En dan op een dag merk je dat je leven is veranderd. Dat is waar ik voor ga met remari. Een leven met bewuste zorg voor jezelf. Positieve en liefdevolle gedachten. En waarbij je intuïtie voor kracht staat, iets waarop je kan vertrouwen. Want jij weet wat goed is voor jou. 

 

Wil jij ook beginnen met de zorg voor jezelf? Doe dan mee met de gratis remari selfcare uitdaging. Hierbij ga je 5 dagen lang elke dag stilstaan bij de zorg voor jezelf. Je kan je hier inschrijven!

Terug naar blog